Escena Singular, un dels projectes del 10è aniversari de L’Atlàntida, sedueix gran part de la comunitat vinculada a l’àmbit de la salut

11 de febrer de 2020

Aquest dilluns 10 de febrer s’ha realitzat la primera edició del nou projecte de captació de nous públics de L’Atlàntida: l’Escena Singular. Una iniciativa que ha nascut en el marc de la celebració del desè aniversari i que consisteix en regalar a col·lectius ben diversos experiències artístiques de proximitat en espais insòlits de l’equipament.

Amb l’objectiu de posar èmfasi en la celebració de l’aniversari, aquesta activitat es realitza el dia 10 de cada mes. La primera edició s’ha obert a la comunitat de treballadors del Consorci Hospitalari de Vic i, d’aquesta manera, cinquanta persones han pogut gaudir gratuïtament de tres propostes artístiques de petit format: l'osonenc Ernest Villegas ha recitat una selecció de poemes de Jacint Verdaguer; l’actriu i cantant Pavvla ha ofert un tastet musical interpretant uns quants temes del seu darrer treball i l’espectacle de dansa Des-espera, d’Ariadna Peya i Marc Soler, ha tancat el recorregut amb una coreografia sobre els límits de la comunicació i la solitud, amb música de Clara Peya.

Els prop de 50 assistents han valorat l’experiència com a excel·lent, han aplaudit la iniciativa de l’equipament i han manifestat que aquesta vetllada els ha despertat l’interès per descobrir més propostes culturals.