Estat d’emergència, Producció Nacional de Circ

6 de març de 2021
Estat d'emergència

Una creació col·lectiva 

Estat d’emergència és la peça creada per a la Producció Nacional de Circ, una coproducció del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i el Grec Festival de Barcelona, amb producció executiva de La Persiana i que compta amb la coordinació de La Vela de l’Estruch de l’Ajuntament de Sabadell i la complicitat dels equipaments escènics municipals de Catalunya. Estat d’emergència farà residències a La Central del Circ i al Teatre Sagarra de Santa Coloma de Gramenet.

Recomanat a partir de 9 anys.

El panorama creatiu del circ català ofereix una gran riquesa i diversitat de companyies i creadors que gaudeixen de reconeixement nacional i internacional. Per tal de donar visibilitat, compartir i apropar el circ a públics més amplis, i en el marc del Pla d'Impuls del Circ, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i el Grec Festival de Barcelona posen en marxa la Producció Nacional de Circ. La Producció s'estrenà al passat Festival Grec 2020 i inicia la gira al Teatre Principal de Vilanova i la Geltrú, des d'on visitarà els principals escenaris públics catalans.

Un espectacle de creació col·lectiva pensat per mostrar-nos, a través del circ, com veuen el món i com s'enfronten als problemes d'un planeta a punt de col·lapsar i que ha acabat creant-se... en plena emergència sanitària. La pandèmia ha acabat afegint-se a la llarga llista de crisis a les quals s'enfronten també els i les artistes: des del col·lapse ecològic fins a l'auge del feixisme o la crisi de l'habitatge.

Sessions

  • 6 març 2021Ds18:00
    Sala 1 Ramon Montanyà

Detalls

Gèneres
Circ
Cicles
Temporada estable
Preu
10 € (fins a 12 anys) - 14 €
Durada
1 h 15 min
Organitzadors
Fundació L'Atlàntida

Fitxa artística

Fitxa artística:

Direcció: Joan Ramon Graell, amb l'ajudantia de Joan Arqué i Špela Vodeb.

Autoria: Creació col·lectiva

Dramatúrgia: Joan Arqué

Moviment: Špela Vodeb

Intèrprets: Maria Palma Borràs, Lara Renard García, Carlos Francos Peré, Gabriel Salaün Rivalland, Júlia Clarà Badosa, Raimon Mató Rabassedas, Bruno Toso del Valle.

Composició musical: Xavier Janué (The Built in Band), Sergi Fàbregas, Lorenzo Porcaro