Estrena de l'obra A.K.A a L'Atlàntida

12 de febrer de 2018

Sobre l'espectacle

El passat divendres dia 9 de febrer es va estrenar A.K.A (Also Known As) a l'escenari de la sala Ramon Montanyà de L'Atlàntida. L'obra de teatre forma part del cicle Teatres d'Osona per l'acollida i la integració. Les altres propostes d'aquest cicle són Nadia, el 17 de febrer al Teatre Auditori de Calldetenes i El metge de Lampedusa, el 2 de març al Teatre Cirvianum de Torelló.

Teatres d'Osona és un projecte de promoció i difusió de les arts escèniques, constituït per L'Atlàntida de Vic, el teatre Cirvianum de Torelló i l'Auditori Teatre de Calldetenes. L'objectiu d'aquesta col·laboració és coordinar les programacions, proposar cicles conjunts, col·laborar en projectes osonencs mitjançant coproduccions i col·laborar en totes aquelles accions o propostes a l'entorn de les arts escèniques que puguin sorgir. Es pretén apropar-les a la major part possible de la ciutadania d'Osona amb una oferta més àmplia i plural, sota uns criteris de qualitat, diversitat i interès cultural. Cada temporada, Teatres d'Osona presenta un cicle teatral amb un eix temàtic comú i produeix una obra teatral de producció pròpia que s'estrena i s'exhibeix a L'Atlàntida de Vic, el teatre Cirvianum de Torelló i l'Auditori Teatre de Calldetenes.

A.K.A és un monòleg sobre la identitat, el que sents que ets i el que determina la societat escrit per Daniel J. Meyer, interpretat per Albert Salazar i dirigit per la vigatana Montse Rodríguez. Després de la funció, va tenir lloc un diàleg amb l'equip creatiu en què va participar bona part del públic assistent a l'obra.

Després de l’exitosa estrena a Vic, l’obra farà temporada a la sala sala Flyhard de Barcelona.