Excel·lència artística i èxit de públic en la vuitena edició del cicle Grans Concerts Vic 2018

12 de desembre de 2018

L’Atlàntida tanca la viutena edició del cicle Grans Concerts Vic 2018 amb un Messies de Händel, estrenat el dia abans al Palau de la Música Catalana, amb la interpretació de la reconeguda Orquestra de Cambra de Zuric i el Cor de Cambra del Palau, sota la direcció de Daniel Hope.

Una edició que ha comptat amb la pianista emergent Katharina Treutler, el Quartet Gerhard, els 50 anys del Trio Barcelona, l’Academy of Ancient Music i un Messies de Händel amb intèrprets d’excepció.

Grans Concerts Vic s’ha consolidat plenament com una iniciativa singular i capdavantera en el camp de la música clàssica del nostre país. En aquesta edició, el concert de l’Academy of Ancient Music, que es troba de gira mundial, ha ofert a L’Atlàntida l’únic concert a Catalunya i el concert del Messies de Händel, una producció excepcional, només s’ha pogut veure al Palau de la Música Catalana i a L’Atlàntida de Vic.

L’èxit de públic i la satisfacció per la qualitat interpretativa de tots els concerts són una mostra de la consolidació del cicle de tardor de música clàssica i una oportunitat incondicional pels melòmans del país de gaudir de formacions i intèrprets de gran prestigi internacional.