Fem un musical: Deixa't estar de romanços!

22 d'abril de 2023
 • Estrena
 • L'Atlàntida Educa
Deixa't estar de romanços

Estrena d’un musical creat per l’Arnau Tordera  

Torna una nova edició de Fem un musical i, en aquesta ocasió, presenta l’estrena d’una obra amb música i llibret d’Arnau Tordera. El projecte posa en escena prop d’una cinquantena d’intèrprets provinents dels centres educatius de Vic que actuen, canten i ballen. 

Com en les anteriors edicions, aquests intèrprets han estat seleccionats a través d’un càsting previ organitzat per L’Atlàntida. 

Sinopsi 

Després de la recordada gesta que va suposar la mort del drac malvat, Sant Jordi i la princesa Cleodolinda han esdevingut reis de Mirmanda, la ciutat llegendària. Allò que a primera instància podria semblar una circumstància ideal amaga una realitat ben complexa i plena de clarobscurs. Cleodolinda està cansada de la vida que duu a la ciutat, no estima Sant Jordi i vol fugir a la recerca de la felicitat. Al mateix temps, Sant Jordi està sumit en una profunda depressió perquè es veu a ell mateix com un heroi en hores baixes que no tornarà a assolir l'èxit al camp de batalla. La situació s'agreujarà amb l'aparició sobtada de l'esperit del comte Arnau que arribarà a la ciutat creient que allà hi ha la seva desitjada Abadessa.

Recomanat a partir de 7 anys.

Sessions

 • 22 abril 2023Ds18:00
  Sala 1 Ramon Montanyà
  Comprar
 • 22 abril 2023Ds21:00
  Sala 1 Ramon Montanyà
  Comprar

Detalls

Gèneres
Teatre musical
Cicles
Joves, L'Atlàntida Educa, L'EMVIC, Temporada estable
Preu
10 € - 12 €
Durada
A determinar
Organitzadors
Fundació L'Atlàntida

Fitxa artística

Arnau Tordera, composició i direcció musical 

Judit Muñoz, ajudant de direcció musical 

Laura Domènech, direcció escènica 

 

Música en directe 

Intèrprets pendents de determinar