Fem un musical: Deixa’t estar de romanços!

Del 19 al 20 d'Abril de 2024
 • L'Atlàntida Educa
 • Tots públics
Imatge Deixa't Estar de romanços

Torna l’exitós musical participatiu creat per Arnau Tordera I

L’estrena a L’Atlàntida de Deixa’t estar de romanços!, amb música i llibret d’Arnau Tordera I, va ser un èxit espectacular, amb tres representacions plenes de gom a gom, l’abril de l’any passat.

Amb motiu d’aquest èxit, ara tornem a posar en escena dues representacions més, on participaran majoritàriament els mateixos intèrprets de l’any passat amb el mateix equip de direcció artística.

El projecte Fem un musical posa en escena prop d’una cinquantena d’intèrprets provinents de tots el centres d’ensenyament de Vic que actuen, canten i ballen, seleccionats a través d’un càsting previ.

SINOPSI

Després de la recordada gesta que va suposar la mort del drac malvat, Sant Jordi i la princesa Cleodolinda han esdevingut reis de Mirmanda, la ciutat llegendària. Allò que a primera instància podria semblar una circumstància ideal amaga una realitat ben complexa i plena de clarobscurs. Cleodolinda està cansada de la vida que duu a la ciutat, no estima Sant Jordi i vol fugir a la recerca de la felicitat. Al mateix temps, Sant Jordi està sumit en una profunda depressió perquè es veu ell mateix com un heroi en hores baixes que no tornarà a assolir l'èxit al camp de batalla. La situació s'agreujarà amb l'aparició sobtada de l'esperit del comte Arnau, que arribarà a la ciutat creient que allà hi ha la seva desitjada Abadessa.

Recomanat a partir de 7 anys.

Sessions

 • 19 abril 2024Dv20:00
  Sala 1 Ramon Montanyà
  Comprar
 • 20 abril 2024Ds18:00
  Sala 1 Ramon Montanyà
  Comprar

Detalls

Gèneres
Teatre musical
Cicles
L'Atlàntida Educa, Temporada estable, Tots els públics
Preu
10 € - 15 €
Durada
2 h
Organitzadors
Fundació L'Atlàntida, Ajuntament de Vic

Fitxa artística

Composició i direcció musical: Arnau Tordera

Ajudant de direcció musical: Judit Muñoz

Direcció escènica: Laura Domènech

Coreografia: Blanca Pascual

Música en directe