FLAMING CLOUD 三贵情史

21 de juliol de 2024
FLAMING CLOUD 三贵情史

Xina, 2023 / Direcció: Liu Siyi / Intèrprets: Charles Hu, Chen Yao, Ye Zhou, Yiran Zhou / Idioma: mandarí amb subtítols en català i anglès

Existeix l'amor veritable? Una juguesca al Regne dels Cels llança una maledicció sobre un nen anomenat Wang Sangui: a tothom que faci un petó caurà en un son profund. Per tal de trencar la maledicció, Sangui s'embarca en un viatge per buscar l'amor de la seva vida.

Aquesta pel·lícula, nascuda de les nits d'insomni de la seva guionista i directora, capgira la història de la bella dorment, combinant els contes de fades europeus i la mitologia xinesa per obrir un debat sobre si els conceptes que hi apareixen són caducs en l'actualitat. I ho fa amb una narrativa hipnòtica, una estètica onírica, sumptuosos números musicals de la superestrella Yao Chen i un hilarant humor absurd. Una deliciosa — i delicada — extravagància que farà somniar a petits i grans.

Un niño es víctima de las apuestas de los dioses y sufre una maldición que le quita el sueño: todos aquellos a los que bese caerán profundamente dormidos. El hechizo se romperá cuando bese a su amor verdadero.

Bonita es poco. Liu Siyi bebe, a chorro, de los cuentos de hadas, principalmente de La bella durmiente, para plantearnos la cuestión de si sus conceptos están desfasados. Y lo hace con una película encantadora, de estética deslumbrante, que os va a mantener toda la sesión en vela.

After a bet about the existence of true love in a casino in the Kingdom of Heaven, a strange curse was cast upon a boy: anything he kissed would immediately fall into a deep sleep.

Combining the motifs and lessons of European fairy tales and Chinese mythology, the film masterfully tells a cross-cultural story. If you like fairy tales, Flaming Cloud is definitely a film for you, in a movie appealing to both children and adults alike.

Diumenge, 21 de juliol, a les 16.00 h, a L'Atlàntida

Secció Oficial a concurs. Catalan Premiere

Sessions

  • 21 juliol 2024Dg16:00
    Sala 1 Ramon Montanyà
    Comprar

Detalls

Gèneres
Cinema
Cicles
Festival Nits de cinema oriental
Preu
6 €
Durada
107 min
Organitzadors
Festival Nits de cinema oriental