Formulari d'inscripció a l'Acadèmia Internacional de Quartet - VIC 2022 - Quartet Gerhard

Acadèmia Internacional de Quartet - VIC 2022

Data límit d'inscripció: 20 de maig de 2022

Formulari d'inscripció alumnes del Quartet Gerhard

Especificar títol i autor de cada obra.

El pagament del curs es farà per transferència bancària al número de compte ES70-2100-1112-8502-0017-5779 en la qual caldrà indicar el nom i cognoms de cada membre de la formació. La data límit per efectuar el pagament és el 20 de maig de 2022. Es prega enviar la còpia escanejada del comprovant del Banc a [email protected] , ja que la inscripció només serà efectiva quan tots els membres de la formació hagin formalitzat el corresponent ingrés.

La manutenció inclou: dinars del 19 al 22 i sopars del 18 al 21 al Restaurant de L’Atlàntida.

L’allotjament és al Seminari de Vic (habitacions compartides) Entrada el 18 de juliol, sortida el 22 de juliol (4 nits). Esmorzar inclòs. El cost de l'allotjament està pensat en habitacions de grup amb la resta de membres de la formació. Si algú
vol habitació individual o doble, sempre i quan hi hagi habitacions disponibles, podrà pagar la diferència del preu. Si és el cas, indiqueu-ho a l'apartat d'informació addicional.

Si algun dels membres de la formació és menor d’edat, caldrà enviar abans del 20 de maig la documentació següent a [email protected]:

  • Document d’autorització de menors, descarregar aquí
  • Dni de l’alumne/a
  • Dni del pare, mare o tutor
  • Targeta sanitària de l’alumne/a

Si algun dels membres de la formació pateix algun tipus d'al·lèrgia alimentària o bé si és vegetarià o vegà, preguem que ho faci constar. No es podran variar els menús previstos si no en tenim coneixement previ.

Dades de l'integrant 1 de la formació
Dades de l'integrant 2 de la formació
Dades de l'integrant 3 de la formació
Dades de l'integrant 4 de la formació
Dades de l'integrant 5 de la formació