FULL RIVER RED 满江红

19 de juliol de 2024
FULL RIVER RED  满江红

Xina, 2023 / Direcció: Zhang Yimou / Intèrprets: Shen Teng, Jackson Yee, Zhang Yi, Lei Jiayin / Idioma: mandarí amb subtítols en català i anglès

Som a la Xina del segle XII, dominada per la dinastia Song. La dinastia Jin s'ha rebel·lat contra la Cort Imperial. Dues hores abans d'una reunió diplomàtica crucial, l'emissari dels Jin és assassinat i desapareix una carta important, destinada a l'emperador. Zhang, un soldat ras amb un gran instint de supervivència, i Sun, un ambiciós comandant, es convertiran en un duo d'inesperats detectius privats.

S'ha escrit un crim: Full River Red és una intriga de palau emocionant i divertida ambientada dins dels murs de la Cort Imperial. La nova pel·lícula del mestre Zhang Yimou combina hàbilment gèneres com la comèdia slasptick, el thriller, l'acció i les buddy movies, i es resol com un cluedo entremaliat, ple de girs, revelacions i traïcions que desenmascaren les maquinacions del poder polític.

Durante la dinastía Song, antes de una reunión diplomática crucial entre el pueblo rebelde Jin y la Corte Imperial, un emisario es asesinado y desaparece una importante carta destinada al emperador.

Full River Red, nueva película del maestro chino Zhang Yimou, es una emocionante y juguetona intriga palaciega ambientada dentro de los muros de la Corte Imperial de la China del siglo XII. Una hábil y exitosa mezcla de géneros llena de giros, revelaciones y traiciones que nos descubre las maquinaciones del poder político. Como diría el gran detective Colombo: "A veces, el culpable más improbable es el verdadero responsable."

A murder is announced...

During China’s Song Dynasty, a mysterious murder occurs at Chancellor Quin Hui’s residence. The members become embroiled not just in a murder mystery, but also in a larger conspiracy concerning the fate of the empire.

Full River Red is the story of a struggle for power, full of political intrigue and laced with humor, that remains as relevant today as it was a thousand years ago.

Divendres, 19 de juliol, a les 16.00 h, a L'Atlàntida

Secció Oficial a concurs. Spanish Premiere.

Sessions

  • 19 juliol 2024Dv18:30
    Sala 1 Ramon Montanyà
    Comprar

Detalls

Gèneres
Cinema
Cicles
Festival Nits de cinema oriental
Preu
6 €
Durada
157 min
Organitzadors
Festival Nits de cinema oriental