GAME OF SHARK 松島トモ子サメ遊戯

20 de juliol de 2024
GAME OF SHARK  松島トモ子サメ遊戯

Japó, 2024 / Direcció: Minoru Kawasaki / Intèrprets: Tomoko Matsushima, Shimako Iwai, Yuzou, Yoko Taniguchi / Idioma: Japonès amb subtítols en castellà

Tomoko es desperta atrapada en un lloc desconegut i aterridor. Intenta demanar ajuda sense que ningú aparegui. Després de llançar un dau, és transportada a un altre lloc encara més estrany, on un tauró cibernètic expert en kungfu l'espera amb les aletes obertes.

L'al·lucinògena resposta japonesa a Tot a la vegada a tot arreu, plena de situacions impossibles, viatges quàntics i les imprescindibles criatures antropomòrfiques de Minoru Kawasaki. No, qualsevol semblança amb el joc del calamar no és pura coincidència.

Tomoko se despierta atrapada en un lugar desconocido y aterrador. Al tirar un dado viaja a otro lugar aún más extraño donde la espera un tiburón cibernético experto en kung-fu. ¿Logrará escapar de este infierno interdimensional?

La alucinógena respuesta japonesa a Todo a la vez en todas partes, llena de situaciones imposibles y de las imprescindibles criaturas antropomórficas de Minoru Kawasaki. Un juego del calamar que cambia la violencia por el humor. Se la llevó el tiburón, el tiburón, ¡uh!

Tomoko wakes up trapped in an unknown and terrifying place. She tries to ask for help, but no one comes. After rolling a dice she travels to an even stranger place where a kung fu expert cybernetic shark awaits her.

The hallucinogenic Japanese answer to Everything Everywhere All at Once, is full of impossible situations and quantum trips, featuring essential anthropomorphic creatures by Minoru Kawasaki. Let's sing: "Game of Shark, doo-doo, doo-doo, doo-doo!"

Dissabte, 20 de juliol, a les 14.00 h, a L'Atlàntida

Sala B. World Premiere

Sessions

  • 20 juliol 2024Ds14:00
    Sala 2 Joaquim Maideu
    Comprar

Detalls

Gèneres
Cinema
Cicles
Festival Nits de cinema oriental
Preu
6 €
Durada
70 min
Organitzadors
Festival Nits de cinema oriental