GOOD MORNING, SLEEPING LION 2 グッドモーニング、眠れる獅子2

16 de juliol de 2024
GOOD MORNING, SLEEPING LION 2    グッドモーニング、眠れる獅子2

Japó, 2023 / Direcció: Koichi Sakamoto / Intèrprets: Seiji Takaiwa, Yui Oguri, Miho Watanabe / Idioma: japonès amb subtítols en català i anglès

Per a la segona entrega de Good Morning Sleeping Lion, el mercenari retirat especialitzat en operacions militars Kujo Kazuma torna a provar sort en una feina atípica. Aquesta vegada serà l'aprenent de la xef Yuzuki Akane, la propietària d'una foodtruck, per protegir-la d'una organització criminal clandestina.

Ara toca dir allò que aquesta seqüela funciona independentment de la primera part, i és així. El que sí que comparteix amb l'original és la seva capacitat de divertir, així com la química entre els seus protagonistes, esdevenint un joc dual amb els clàssics equívocs d'una comèdia romàntica però portat al terreny de les millors coreografies d'acció. El film s'inspira en les rocambolesques acrobàcies de Jackie Chan amb declarats homenatges a cintes culinàries com Ratatouille.

Una pel·lícula que despertarà el lleó que porteu dins.

El mercenario retirado Kujo Kazuma se convierte en el ayudante de cocina de la propietaria de una foodtruck. En realidad, está ahí para protegerla de los ataques de una organización criminal.

Segundas partes a veces fueron buenas. Y esta secuela lo demuestra, una nueva comedia de acción que funciona independiente de la primera entrega y que funciona a las mil maravillas en su faceta de sitcom repleta de divertidas coreografías de acción al estilo Jackie Chan y animados homenajes gastronómicos.

In this sequel, Kazuma Kujo returns as he transitions from entertainment manager to "apprentice chef", now working in a food truck! He helps a girl named Akane Yuzuki achieve her dream os becoming a first-class chef, forming a new comical but fiery duo!

Another damn solid stunt showcase for Seiji Taikawa. This film is a fun romp like its predecessor, more chaotic Jackie Chan-esque environmental set pieces that are highly entertaining. Watching these tokusatsu legends engage in fast, flashy brawls untransformed is always a delight fun.

Dimarts, 16 de juliol, a les 18.30h, a L'Atlàntida

Secció Oficial a concurs. European Premiere

Sessions

  • 16 juliol 2024Dt18:30
    Sala 1 Ramon Montanyà
    Comprar

Detalls

Gèneres
Cinema
Cicles
Festival Nits de cinema oriental
Preu
6 €
Durada
90 min
Organitzadors
Festival Nits de cinema oriental