Gospelbreathe

29 de setembre de 2019
  • Espectacle solidari
El cor

Concert benèfic per AFMADO

Gospelbreathe és amistat, emoció, passió i complicitat.

El repertori de Gospelbreathe posa de manifest la trajectòria de Tastet de Gospel durant aquests darrers 10 anys: una aposta per un gospel contemporani i innovador, amb cançons de soul i pop, i fins i tot de collita pròpia.

Sota la direcció de Guillem Prat, aquest cor s’esforça per transmetre emoció al seu públic. Amb unes veus solistes excepcionals i uns músics de qualitat, que configuren una proposta molt especial.

AFMADO, l'Associació de familiars i malalts d'Alzheimer d'Osona, va néixer el 2013 de la necessitat viscuda per un grup de persones de trobar suport en el procés d’acceptació de la malaltia i un acompanyament en la presa de decisions que comporta.

Per aquest motiu tots els projectes i activitats d'AFMADO van encaminats a dotar la comarca d’Osona d’un entorn de relació per donar suport integral a les persones i famílies afectades per un procés de demència i contribuir al coneixement de la malaltia i a l’eliminació de l’estigma social de forma global.

Si et ve de gust col·laborar però no pots assistir al concert o si desitges fer una aportació extra pots adquirir butaques de la fila 0 fent clic aquí.

 

 

 

Sessions

  • Gospelbreathe . Concert benèfic per AFMADO
    29 setembre 2019Dg17:30
    Sala 2 Joaquim Maideu

Detalls

Gèneres
Gòspel
Preu
15 €
Durada
90 min
Organitzadors
AFMADO