Guillem Roma

24 de febrer de 2023
  • Estrena
Guillem Roma

L'artista osonenc estrena la gira del seu nou disc a L’Atlàntida 

Guillem Roma estrena un nou disc que arriba amb força, amb energia renovada i amb cançons amables i sinceres que ens faran ballar i trobar-nos amb la bellesa de les coses que ens envolten! 

Després de viatjar lluny amb els seus últims treballs, Guillem Roma agafa un camí de retorn a casa, cap a l’essència i aquesta naturalitat que fan de la seva música una de les propostes més personals del panorama actual. Envoltat per una banda de luxe, l’artista osonenc estrena el nou espectacle que compta amb una posada en escena original per endinsar-nos en un univers carregat de màgia i emoció. Cançons que ens acosten a una platja entre amics, melodies que es perden pels boscos verds i sons que transporten a països llunyans per celebrar la diversitat. 

Una festa de presentació per parar el món frenètic i superficial que ens volta, escapar per uns moments de la realitat tangible de les coses i fer un oasi per celebrar la bellesa, la sensibilitat dels sentits, compartir la felicitat i aprendre a cuidar i estimar el que tenim. 

Sessions

  • 24 febrer 2023Dv20:00
    Sala 2 Joaquim Maideu

Detalls

Gèneres
Música
Cicles
#Sostenibilitat, Temporada estable
Preu
10 € - 16 €
Durada
1 h 30 min
Organitzadors
Fundació L'Atlàntida

Fitxa artística

Guillem Roma, guitarres i veu 

Didak Fernandez, bateria, percussions, processats i cors 

Marta Roma, violoncel, percussions i cors 

Miquel Sospedra, baix i cors 

Guillem Plana, guitarra elèctrica, espanyola i cors