II ACADÈMIA INTERNACIONAL DE QUARTET - VIC 2016

15 de març de 2016

Del 18 al 22 de juliol a l’Escola de Música i Conservatori de Vic

Amb el Quartet Casals i el Quartet Gerhard

La segona edició de l’Acadèmia Internacional de Quartet – Vic 2016 té la voluntat d’oferir un espai perquè intèrprets professionals, estudiants, professorat d’escoles de música i conservatoris o melòmans puguin intercanviar coneixements o experiències musicals en l’especialitat del quartet de corda. Durant cinc dies, la ciutat de Vic es convertirà en un punt de referència internacional pel que fa a l’estudi i l’aprofundiment en el repertori de quartet de corda. En aquesta segona edició, les classes seran impartides pel QUARTET CASALS, conjunt català de reconegut prestigi que, després de seleccionar quatre joves quartets de tot el món, treballaran els Quartets "Haydn" de Wolfgang Amadeus Mozart.

Com a resultat d’aquesta immersió, el dijous 21 i el divendres 22 de juliol, L’Atlàntida, Centre d’Arts Escèniques d’Osona oferirà dos concerts oberts a tothom en els quals s’interpretaran els Quartets "Haydn" de Wolfgang Amadeus Mozart. Els concerts seran a càrrec dels joves quartets internacionals que hauran participat en la segona edició de l’Acadèmia Internacional de Quartet de Vic, del Quartet Casals i del Quartet Gerhard.

Per consultar el currículum del Quartet Casals feu clic aquí

El projecte es completarà amb un altre itinerari formatiu paral•lel a càrrec del QUARTET GERHARD, considerat un dels quartets de més projecció de Catalunya que, en col•laboració amb el Quartet Casals, oferirà un curs dirigit a estudiants d’escoles de música i conservatoris que estiguin interessats en formar-se en aquesta especialitat. En aquest cas, el repertori que es treballarà serà escollit per cadascun dels participants.

Per consultar el currículum del Quartet Gerhard feu clic aquí

Com a espai de trobada i d’aprofundiment en el gènere de quartet de corda, L’Acadèmia Internacional de Quartet – Vic 2016 ofereix també la possibilitat d’assistir a les SESSIONS FORMATIVES com a OIENT de tot el curs.

Inscivir-se com oient al II Acadèmia Internacional de Quartet - Vic 2016

Direcció pedagògica de la II Acadèmia de Quartet - Vic 2016: Gerard Claret

Organitza:

Amb el suport de: