III ACADÈMIA INTERNACIONAL DE QUARTET - VIC 2018

22 de març de 2018

English version

Del 9 al 13 de juliol a l'Escola de Música i Conservatori de Vic

Amb el Quartet Casals i el Quartet Gerhard

La tercera edició de l'Acadèmia Internacional de Quartet – Vic 2018 té la voluntat d'oferir un espai perquè intèrprets professionals, estudiants, professorat d'escoles de música i conservatoris o melòmans puguin intercanviar coneixements o experiències musicals en l'especialitat del quartet de corda. Durant cinc dies, la ciutat de Vic es convertirà en un punt de referència internacional pel que fa a l'estudi i l'aprofundiment en el repertori de quartet de corda. En aquesta tercera edició, les classes seran impartides pel QUARTET CASALS, conjunt català de reconegut prestigi que, després de seleccionar quatre joves quartets de tot el món, treballaran els quartets mitjos op. 59, op. 74 i op. 95 de Ludwig van Beethoven.

Com a resultat d’aquesta immersió, el dijous 12 i el divendres 13 de juliol, L'Atlàntida, Centre d'Arts Escèniques d'Osona oferirà dos concerts oberts a tothom en els quals s’interpretaran els Quartets mitjos de Ludwig van Beethoven. Els concerts seran a càrrec dels joves quartets internacionals que hauran participat en la tercera edició de l’Acadèmia Internacional de Quartet de Vic, del Quartet Casals i del Quartet Gerhard.

Per consultar el currículum del Quartet Casals cliqueu aquí.

El projecte es completarà amb un altre itinerari formatiu paral·lel a càrrec del QUARTET GERHARD, considerat un dels quartets de més projecció de Catalunya que, en col·laboració amb el Quartet Casals, oferirà un curs dirigit a estudiants d'escoles de música i conservatoris que estiguin interessats en formar-se en aquesta especialitat. En aquest cas, el repertori que es treballarà serà escollit per cadascun dels participants.

Per consultar el currículum del Quartet Gerhard cliqueu aquí.

Accomodation information / Informació d'allotjaments

Com a espai de trobada i d'aprofundiment en el gènere de quartet de corda, L'Acadèmia Internacional de Quartet – Vic 2018 també ofereix la possibilitat d'assistir a les SESSIONS FORMATIVES com a OIENT de tot el curs.

Direcció pedagògica de la III Acadèmia de Quartet – Vic 2018: Gerard Claret