Fem servir cookies per millorar els nostres serveis i facilitar-vos l'ús del web. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir-ne més informació o bé informar-vos de com canviar-ne la configuració a la nostra Política d'ús de cookies.

Insitu, Cia. de dansa vertical Delrevés

25 de setembre de 2020
Insitu

Dansa vertical i aèria 

La companyia delrevés sintetitza dansa i arquitectura en aquesta peça feta especialment per el desè aniversari de L’Atlàntida. Un encàrrec que ha volgut que la música d'Igor stravinsky “La Consagració de la Primavera” es fusioni amb dansa contemporània i arquitectura per tancar l’acte institucional del desè aniversari.

Delrevés, companyia de dansa vertical, fundada a Barcelona per Saioa Fernández i Eduardo Torres, va començar el seu recorregut artístic a mitjans del 2007. Al llarg d'aquests anys, ha forjat una sòlida carrera internacional, mostrant el seu treball en quatre dels cinc continents. Delrevés aporta una nova visió de la dansa vertical, creant un llenguatge propi i innovador, pel qual és conegut i valorat.

Partint cadascun de diferents disciplines dins de les arts escèniques el seu principal objectiu és la fusió de diversos llenguatges artístics, com la dansa contemporània, les arts digitals, el teatre i la dansa vertical, utilitzant l'arquitectura com a suport del moviment.

Sessions

  • 25 setembre 2020Dv22:30
    Jardins de L'Atlàntida
    Accés lliure

Detalls

Gèneres
Dansa
Cicles
Celebració 10è Aniversari, Temporada estable
Preu
Gratuit
Durada
13 min
Organitzadors
Fundació L'Atlàntida

Fitxa artística

Ballarins: Saioa Fernández i Eduardo Torres

Companyia: Delrevés