Insitu, Cia. Delrevés

September 25, 2020

Dansa vertical i aèria com a clausura de l'acte institucional Per molts més!

La companyia Delrevés sintetitza dansa i arquitectura en aquesta peça feta especialment pel desè aniversari de L’Atlàntida. Un encàrrec que ha volgut que la música d'Igor stravinsky La Consagració de la Primavera es fusioni amb dansa contemporània i arquitectura per tancar l’acte institucional de celebració d'aquests 10 anys.

Delrevés, companyia de dansa vertical, fundada a Barcelona per Saioa Fernández i Eduardo Torres, va començar el seu recorregut artístic a mitjans del 2007. Al llarg d'aquests anys, ha forjat una sòlida carrera internacional, mostrant el seu treball en quatre dels cinc continents. Delrevés aporta una nova visió de la dansa vertical, creant un llenguatge propi i innovador, pel qual és conegut i valorat.

Partint cadascun de diferents disciplines dins de les arts escèniques el seu principal objectiu és la fusió de diversos llenguatges artístics, com la dansa contemporània, les arts digitals, el teatre i la dansa vertical, utilitzant l'arquitectura com a suport del moviment.

Informació important:

Per tal de complir amb les mesures de seguretat establertes per prevenir la COVID-19 es delimitarà un espai amb cadires que garantiran la distància de seguretat entre els grups de confiança. Per accedir-hi caldrà presentar la invitació de l'acte institucional Per molts més. Per sol·licitar la invitació fes clic aquí.

Sessions

  • september 25 2020Fri22:00
    Jardins de L'Atlàntida
    Free access

Detalls

Genres
Dansa
Cycles
Celebració 10è Aniversari, Temporada estable
Price
Gratuit (per seure caldrà disposar de la invitació de l'acte Per molts més!)
Duration
13 min
Organizers
Fundació L'Atlàntida

Fitxa artística

Ballarins: Saioa Fernández i Eduardo Torres

Companyia: Delrevés