Per molts més!

September 25, 2020
 • Logo 10 anys
Aniversari amb topo

Acte institucional del 10è aniversari

El 23 d’abril de 2010 es va inaugurar el complex cultural L’Atlàntida de Vic, un projecte cultural i educatiu que en la celebració del desè aniversari vol dir Per molts més!, per molts més anys, per molts més espectacles, per moltes més emocions i per molts més projectes compartits. I ho farà en un acte molt especial d'homenatge al públic que culminarà amb un espectacle de dansa vertical de la cia. Delrevés a la façana de L’Atlàntida a les 22 h.

El 3 de setembre s'obrirà un nou període per sol·licitar una invitació a través d'un formulari web. L'aforament és limitat. Els Padrins i el Amics que el mes de març ja van rebre la confirmació d’invitació no han de fer cap nova sol·licitud.

Nou període de solicitud d’invitació:

Padrins: del 3 al 8 de setembre. 

Amics: del 10 al 14 de setembre

 

Els Padrins de L'Atlàntida podran recollir la seva invitació confirmada el dimecres 23 de setembre a les taquilles de L'Atlàntida.

Els Amics de L'Atlàntida rebran la confirmació de la seva invitació per correu electrònic el dimarts 22 de setembre. El dijous 24 de setembre podran descarregar-se la seva localitat a través d'un enllaç web o bé podran recollir-la a les taquilles de L'Atlàntida.

El divendres 25 de setembre no es farà entrega de cap invitació.

 

L'acte institucional Per molts més! requereix la captació d'imatges i gravació en vídeo del públic assistent i cal autoritzar l'ús de les imatges personals per poder completar el formulari de sol·licitud d'invitació. Per aquest motiu, només es pot sol·licitar una invitació per persona.

Per a més informació pots escriure un correu electrònic a [email protected]

Sessions

 • september 25 2020Fri19:00
  Sala 1 Ramon Montanyà
  Gratis
 • september 25 2020Fri21:00
  Sala 1 Ramon Montanyà
  Gratis

Detalls

Genres
Theater, Multidisciplinari, Dansa, Music
Cycles
Celebració 10è Aniversari, Temporada estable
Price
Gratuït amb invitació (exclusiu: Padrins i Amics)
Duration
1 h
Organizers
Fundació L'Atlàntida