Intensa activitat cultural i avançament de nova programació pel Black Friday

22 de novembre de 2018

Aquest cap de setmana L’Atlàntida proposa una intensa activitat cultural amb l’objectiu d’arribar a una gran diversitat de públics i alhora presenta nova programació en el marc comercial del Black Friday.

Divendres 23 de novembre i dins del cicle Escenaris arriba una proposta de caire intimista que s’endinsa a l’obra d’Alberto Caeiro i Álvaro de Campos, heterònims de Fernando Pessoa amb la veu de Montse Vellvehí i la guitarra de Toti Soler.

Dissabte 24 de novembre estrena la producció pròpia Els caminis invisibles a partir de textos de Lluís Solà, un dels autors més destacats del nostre país i medalla d’or de la ciutat de Vic. Un espectacle poètic i multidisciplinari que combina música, imatge, dansa, circ, i veu sota la direcció de Teatre eSseLa (Cacu Prat i Pep Tines), la coreografia i moviment de Jaume Sangrà i la composició musical de Jordi Busquets.

Diumenge 25, abans de l’espectacle familiar, Petits prínceps, convidarem a tots els espectadors a una tassa de xocolata desfeta i coca amb l’objectiu d’obrir els espais de L’Atlàntida com espai de trobada familiar abans de les funcions.

I finalment, diumenge a la tarda, Quim Masferrer presentarà l’espectacle Benèfic de L’Atlàntida a favor de l’Hospital de la Santa Creu de Vic amb totes les entrades exhaurides.