JIGARTHANDA DOUBLE X ஜிகர்தண்டா டபுள்X

21 de juliol de 2024
JIGARTHANDA DOUBLE X ஜிகர்தண்டா டபுள்X

Índia, 2023 / Direcció: Karthik Subbaraj / Intèrprets: Raghava Lawrence, SJ Suryah, Nimisha Sajayan / Idioma: tamil amb subtítols en català i anglès

Som al 1975. El tímid Kirubai podrà abandonar el seu empresonament, causat per un error policial, si accepta eliminar a un despietat gàngster anomenat Caesar, conegut per la seva passió pels films de Clint Eastwood. Kirubai es farà passar per un cineasta deixeble de Satyajit Ray i promet a Caesar que el convertirà en una gran estrella. Aquests dos personatges antagònics s'embarcaran en una aventura cinematogràfica sense precedents.

No hi ha una manera més espectacular — i revindicativa — d'acabar el festival. Aquesta superproducció tamil és una carta d'amor incondicional al cine que més ens agrada: ple d'emocions i visceralitat, ple de talent i imaginació. Una història plena de girs, amb escenes d'acció de treure's el barret, una banda sonora embriagadora, i un dard enverinat contra les conspiracions polítiques i les manipulacions policials… Ah, i Clint Eastwood, és clar!

S’ha de veure per creure.

En los años setenta, un inusual cineasta une fuerzas con un conocido y despiadado gánster, que ama las películas de Clint Eastwood y sueña con convertirse en una estrella.

Juntos, y revueltos, protagonizarán la aventura más inesperada y delirante del nuevo cine tamil. Un "más difícil todavía" que ofrece acción, estilo, una banda sonora demoledora y una crítica rotunda al sistema político y policial del país.

A notorious gangster is persuaded to reinvent himself as a film hero and chooses a filmmaker to collaborate with. However, their project takes an unexpected turn, plunging them into a scenario they never anticipated.

A  Pandyaa Western film with its larger-than-life characters and action of absurdly epic proportions. This title so unique become an engaging cinematic ride featuring excellent writing, performances, music and cinematography to bring us the essence of spaghetti Western, becoming a political and heartfelt experience.

Diumenge, 21 de juliol, a les 18:30 h, a la L'Atlàntida

Sessió Especial. Spanish Premiere

Sessions

  • 21 juliol 2024Dg18:30
    Sala 1 Ramon Montanyà
    Comprar

Detalls

Gèneres
Cinema
Cicles
Festival Nits de cinema oriental
Preu
6 €
Durada
170 min
Organitzadors
Festival Nits de cinema oriental