JUNRETSUGER

22 de juliol de 2022

Festival Nits de cinema oriental

Els membres del grup de cançó melòdica Junretsu viatgen per tot el Japó, cantant als banys públics amb un èxit aclaparador entre les dones de mitjana edat. En realitat, però, aquestes estrelles passades de moda són els herois Junretsuger, que lluiten secretament contra el mal per protegir la pau de les cases de banys i els seus polits usuaris. La saga Super Sentai s'enriqueix amb una nova història i nous personatges en aquesta paròdia tokusatsu, una superproducció irresistible, amb l'argument més absurd possible, uns protagonistes candorosos, una malvada amb un objectiu ridícul, uns efectes especials xulíssims i un repertori de cançons que farà les delícies de tots els frik... els il·lustrats cinèfils. I sí, podeu venir disfressats.

El grupo de canción melódica Junretsu canta en los baños públicos de Japón provocando suspiros de admiración entre las mujeres de mediana edad. Pero,
en realidad, estas estrellas demodés son los héroes Junretsuger, que luchan secretamente contra el mal. La saga Super Sentai presenta una nueva película paródica, un tokusatsu irresistible, con el argumento más absurdo posible, unos protagonistas candorosos, una villana con un objetivo ridículo y un repertorio de canciones que hará las delicias de los fans.

The melodic song group Junretsu sings in the public baths all over Japan, eliciting sighs of admiration from middle-aged women. But in reality, these old-fashioned stars are the Junretsuger heroes, who secretly fight against evil. The Super Sentai saga presents a new parody film, an irresistible tokusatsu,
with the most absurd plot possible, naive protagonists, very cool special effects and a repertoire of songs that will make the fans' delight.

Sessions

  • 22 juliol 2022Dv12:00
    Sala 2 Joaquim Maideu

Detalls

Gèneres
Cinema
Cicles
Festival Nits de cinema oriental
Preu
5 €
Durada
85 min
Organitzadors
Festival Nits de cinema oriental