Kiribati, Guillem Roma

27 de març de 2021
  • Estrena
Guillem Roma

Guillem Roma estrena el seu nou disc a L’Atlàntida

Ja feia temps que estàvem pendents de noves cançons d’en Guillem Roma, que no ha parat pràcticament ni per la pandèmia i que després de retrobar-se amb un públic cada cop més nombrós anuncia que ja té al forn aquest disc tan esperat! Un nou treball que estrenarà aquest proper 2021 i que arribarà amb una energia renovada, fresca i amb les piles carregades després de recollir èxits amb l’última gira que, tot i la COVID, ha portat per tot Catalunya, Mèxic, Madrid o Euskadi!

Al marge de les etiquetes i amb un estil personal Guillem Roma no para de fer créixer una proposta original que arriba ràpidament a qui l’escolta, ja sigui per l’univers reflexiu de les seves lletres, l’energia optimista que desprèn o la connexió especial que aconsegueix en cada un dels seus concerts. Tot això i més esclatarà amb força en un treball en què les palmeres i el mar transparent i un món descontrolat per l’acció humana conviuen en un fil conductor que guia aquesta nova música carregada de força vitalista i amor. Una evolució per reforçar una música compromesa, poètica i fresca que sempre ha caracteritzat les cançons de l’artista osonenc.

Una banda que porta la sintonia de centenars de concerts, la complicitat entre músics, equip i públic i un grapat de cançons noves que esperen ser escoltades amb tota la il·lusió de presentar un material que augura bona energia per tots costats. Del tròpic a casa nostra, la vibració és constant i ens farà ballar i reflexionar a parts iguals, amb l’elegància d’una posada en escena cuidada fins a l’últim detall, talent i musics de primera línia. 

Sessions

  • 27 març 2021Ds20:00
    Sala 1 Ramon Montanyà

Detalls

Gèneres
Música, Música moderna
Cicles
Temporada estable
Preu
10 € - 18 €
Durada
1 h 30 min
Organitzadors
Fundació L'Atlàntida

Fitxa artística

Fitxa artística:

Guillem Roma, guitarres i veu 

Didak Fernández, bateria, percussions, processats i cors

Miquel Sospedra, baix i cors 

Guillem Plana, guitarra elèctrica, espanyola i cors 

Marta Roma, violoncel, percussions i cors