L’Atlàntida aixeca el teló d’una nova temporada

28 de setembre de 2015

El Teatre Atlàntida ha inaugurat aquest dissabte la sisena temporada, que s’allargarà fins al juliol.

Aquesta sisena temporada inclourà espectacles molt diferents i està carregada de novetats que pretenen acostar la cultura i, més concretament, la música i les arts escèniques a tota la població vigatana.

De moment s’ha presentat el primer semestre d’aquesta nova temporada amb una gran diversitat d’espectacles i alguna novetat destacable. Com sempre, tot el que es podrà veure als escenaris de L’Atlàntida serà per a tots els gustos i totes les edats. Amb propostes que aniran des de concerts de la música pop més actual amb el directe d’Antonio Orozco a propostes de música clàssica, amb el cicle Grans Concerts, tota una marca del teatre. També s’hi podran veure nombroses obres de teatre musical, com l’exitós El petit príncep, d’Àngel Llàcer, Manu Guix i La Perla 29; 73 raons per deixar-te, amb Mercè Martínez i Abel Folk o el conegut Somriures i llàgrimes. No hi faltaran els monòlegs d’humor de Joan Pera o del programa televisiu APM? en directe. També s’hi podran veure les propostes dels artistes catalans del moment, és el cas de Jordi Casanovas, que torna al thriller i la comèdia negra amb Idiota, interpretat per Ramon Madaula i Anna Sahun, o també el del vigatà Gerard Guix, que presenta una adaptació de Shakespeare amb Ricard de 3r. En l’àmbit musical català, hi haurà el directe de Joan Miquel Oliver, ex cantant d’Antònia Font, presentant el seu últim disc i la vigatana Joana Serrat, amb el concert de final de gira del seu últim disc.

Des de la inauguració, L’Atlàntida vetlla per a què tota la ciutadania pugui gaudir de la música i les arts escèniques. Per això, fa més de cinc anys que forma part del programa Apropa Cultura, una porta a la inclusió. Aquest proper mes d’octubre, el teatre participarà en una campanya de comunicació d’àmbit nacional que pretén conscienciar a tota la ciutadania de la importància que té la cultura en la vida de les persones.

D’altra banda, aquesta temporada L’Atlànitida també iniciarà un projecte pilot propi, amb l’objectiu de garantir la igualtat d’oportunitats d’accés a la cultura i apostar per la cultura com a eina d’apoderament i cohesió social. Butaques x tothom és el nom d’aquest nou programa d’inclusió social que es portarà a terme en coordinació amb l’àrea de benestar social de l’Ajuntament de Vic.