L'ATLÀNTIDA CELEBRA LA SETMANA APROPA CULTURA

28 d'octubre de 2016

Aquesta setmana, L'Atlàntida celebra el 10è aniversari d'Apropa Cultura amb la Setmana Apropa Cultura. El projecte socioeducatiu del qual forma part L’Atlàntida des de la seva inauguració té com a objectiu permetre a persones en situació vulnerable gaudir de teatres, auditoris, museus i festivals.

En l'acte de celebració que es va fer el passat dilluns dia 24 d’octubre a L'Auditori de Barcelona, L’Atlàntida va ser escollida entre un dels cinc equipaments més valorats pels centres socials de tot Catalunya. El que més han valorat els centres han estat les ubicacions a la sala i el tracte rebut per part del personal del teatre. Avui dia, més de 500 usuaris d’Apropa Cultura han assistit als espectacles que ofereix L’Atlàntida.

Dimecres 26 de novembre, a més, la Fundació Sant Tomàs i L’Atlàntida van fer un intercanvi per enfortir el vincle i es van visitar les instal·lacions, intercanviar i compartir opinions i participar en tallers, entre d’altres. D’aquesta manera, Apropa Cultura connecta les entitats socials amb els equipaments culturals que reserven un tant per cent del seu aforament de temporada a un preu de 3 € i, també, ofereixen visites i activitats adaptades.