L’Atlàntida celebrarà el seu 5è aniversari amb activitats gratuïtes per a tota la família

16 d'abril de 2015

Dijous 23 d’abril farà 5 anys que L’Atlàntida, Centre d’Arts Escèniques d’Osona va obrir les seves portes. Per celebrar-ho, diumenge 26 s’oferiran diverses activitats per a tota la família.

Durant tot el matí hi haurà activitats gratuïtes tant per nens com per adults. En primer lloc s’han preparat un seguit de tallers infantils i mostres de màgia, clown, circ, malabars i trapezi. Tot plegat tindrà una durada de més de dues hores en les quals els jardins de L’Atlàntida es convertiran en un escenari de circ interactiu obert a tothom.

Per altra banda, al llarg del matí també hi haurà visites guiades teatralitzades envoltades de sorpreses que recorreran els racons més amagats del teatre. Les visites tindran una durada de 30 min i començaran al vestíbul del teatre.

A la tarda hi haurà dos actes que tancaran la celebració del 5è aniversari. En primer lloc, es podrà visitar l’exposició itinerant “La memòria de les arts efímeres”, que forma part del programa d’exposicions del Centre de Documentació i Museu de les Arts Escèniques de L’Institut del Teatre i que proposa un viatge a través de sis espectacles que s’han creat entre finals del segle XIX i la transició democràtica. L’exposició es podrà veure al vestíbul del teatre fins el mes de maig. A les 6 h de la tarda, hi haurà el concert Gloria, de Vivaldi, a càrrec de l’Orquestra de Cambra de Vic i algunes de les millors corals d’Osona i el Ripollès. El concert, pel qual ja no queden entrades, tindrà lloc a la Sala Ramon Muntanyà.