La Jornada, impulsada per l'ICEC, clou la primera Biennal de Quartets de Barcelona i es realitza a L'Atlàntida pel posicionament nacional de l'equipament en la música clàssica 

5 d'octubre de 2020

El 6 d'octubre, els professionals de programació podran assistir a l'actuació de quatre formacions de cambra seleccionades pel Quartet Casals. 

En el marc de la primera Biennal Internacional de Quartets de Corda de L'Auditori i arran de l'Acadèmia Internacional de Quartets de Vic, el proper 6 d'octubre L’Atlàntida de Vic acollirà la primera Jornada Professional per a Formacions de Cambra, organitzada per l'ICEC a través de la seva marca d'internacionalització Catalan Arts amb la col·laboració de l'Institut Ramon Llull, el Quartet Casals i L'Atlàntida de Vic, i el suport de la Diputació de Barcelona. 

L’objectiu de la sessió és contribuir a l’impuls de les formacions de cambra de Catalunya, posant-les en contacte amb programadors i professionals del sector de la música clàssica.

L'activitat va dirigida principalment a persones tècniques de cultura dels ajuntaments de Catalunya. També s’adreça a persones programadores de festivals de Catalunya, programadores d’esdeveniments privats i programadores d’equipaments privats del sector de la música clàssica.

Els assistents podran veure actuacions de 30 minuts de les 4 formacions de cambra: Kebyart Ensemble, Quartet AteneaDuet Sosnowska-GarcíasTrio Pedrell. Les formacions han estat seleccionades pels integrants del Quartet Casals mitjançant una convocatòria oberta i pública a tot el sector el mes d'abril passat a través de Catalan Arts.

 

Programa de la Jornada*

11:00-11:45 Acreditacions i benvinguda
11:45 Presentació de la Jornada
12:00-12:30 Showcase 1: Kebyart Ensemble
13:00-13:30 Showcase 2: Quartet Atenea
13:30-15:30 Dinar
15:30-16:00 Showcase 3: Duet Sosnowska-Garcías
16:30-17:00 Showcase 4: Trio Pedrell 

*Activitat gratuïta amb inscripció prèvia -període tancat- i acreditació professional.