L’Atlàntida de Vic presenta la nova programació de la cinquena temporada (febrer - juliol 2015)

16 de gener de 2015

Jordi Savall, Lluís Homar, Emma Vilarasau, Els Amics de les Arts, Rosa Novell, Miguel Poveda, Lluís Soler, Clara Segura, Quim Masferrer, Marta Marco i Pep Sala són alguns dels noms que trobem entre les diferents propostes que configuren la nova programació.

Amb l’inici de la gira de l’últim muntatge de Jordi Casanovas, Vilafranca, un dinar de festa major, el proper 27 de febrer, L’Atlàntida de Vic presenta per primera vegada un espectacle teatral de gran format i de producció pròpia.

Dijous 15 de gener a les 11 del matí, es va presentar en roda de premsa la programació del nou semestre (febrer - juliol 2015) amb la participació de:

Joan López, regidor de Cultura de l’Ajuntament de Vic

Lluís Vila d’Abadal, director general de la Fundació L’Atlàntida

Ramon Ferrer, programador de L’Atlàntida, Centre d’Arts Escèniques d’Osona

Com ja és habitual, durant el segon semestre grans noms de l’escena nacional i internacional seguiran convivint amb artistes i companyies de Vic o de la comarca. Entre les propostes més destacades per la seva rellevància i exclusivitat trobem la presentació de la nova versió que Jordi Savall, juntament amb la Capella Reial de Catalunya i Le Concert des Nations, ens oferirà del Dixit Dominus de Vivaldi, Händel i Mozart el proper 31 de març i que tancarà l’XI Festival BBVA de Música Religiosa de Vic.

També destaca especialment el nou muntatge teatral Terra Baixa i Lluís Homar dirigit per Pau Miró. Aquesta proposta s’ha convertit en una de les seves fites interpretatives. Un altre dels punts culminants d’aquest segon semestre serà l’estrena de Vilafranca, un dinar de festa major. Aquest muntatge teatral de gran format coproduït pels Teatres Amics iniciarà la seva gira el proper 27 de febrer a la ciutat de Vic amb motiu del relleu en la capitalitat de la cultura catalana previst pel 2016.

Els Amics de les Arts presentaran nou disc el proper 14 de març i Pep Poblet i Nito Figueras ho faran el 6 de març. D’altra banda, Jaume Barri presentarà el seu nou disc Llepolies per a nens i nenes a partir de 3 anys, Marina Rossell ens oferirà el seu tribut a Moustaki, Miguel Poveda presentarà el seu nou disc Íntimo acompanyat per Joan Albert Amargós al piano, i Chicuelo a la guitarra, entre d’altres.

Els espectacles participatius seguiran presents en la programació d’aquest semestre amb propostes ben variades: SSM BigHand, Cantània, Osona en Dansa i el concert del Gloria de Vivaldi en el qual prendran part diverses agrupacions corals de la comarca.

A partir del 26 de gener s’obrirà la venda d’entrades i abonaments al públic general. Els Padrins ja poden adquirir les seves entrades i els Amics ho podran fer a partir del 20 de gener. Com a novetat, a partir d’aquest 2015 els Padrins i Amics de L’Atlàntida que comprin per Internet podran beneficiar-se d’un descompte exclusiu d’1 € per entrada.