L'Atlàntida escalfa motors amb el 30è aniversari del Mercat de Música Viva de Vic

6 de setembre de 2018

Del 12 al 16 de setembre arriba una nova edició del Mercat de Música Viva de Vic a l'Atlàntida. Una edició molt especial, en la qual el Mercat celebrarà els 30 anys.

L’espectacle inaugural serà el dimecres 12 a les 18.30h a la Sala Ramon Montanyà de L’Atlàntida i comptarà amb la presència d’artistes vinculats a la història del festival com Miquel Gil, Núria Graham, David Carabén, Kiki Morente, Chicuelo, Andrea Motis, Lluís Gavaldà, Kepa Junkera, Marinah, Alba Carmona, Mercedes Peón i Quimi Portet. Estaran acompanyats per Jaume Manresa al piano en una vetllada conduïda per Natza Farré, que n’és guionista juntament amb Oriol de Balanzó.

Clara Peya, el Niño de Elche, Toti Soler i Gemma Humet, Guillem Roma o Chicuelo són alguns dels concerts del festival que durant els propers dies acollirà l’Atlàntida.

Els Padrins i els Amics de l’Atlàntida gaudeixen d’1€ de descompte en tots els espectacles de pagament del Mercat de Música Viva.

Com en les últimes edicions, l’àrea professional del Mercat també s’ubicarà a L’Altàntida, on es realitzaran presentacions, pitchings, speed meetings, reunions i concerts, per a tots els assistents acreditats com a professionals del sector musical nacional i internacional.

Podeu consultar aquí tota la programació.