L'Atlàntida i l'Ajuntament de Vic lliuren el V Premi Oriol Martorell de Pedagogia Musical a Manel Camp i Oliveras

30 d'octubre de 2023

El Premi Oriol Martorell a la Pedagogia Musical, reconeix biennalment aquelles personalitats que han dedicat la seva vida professional a la pedagogia musical i han excel·lit en el mestratge des d'una consciència d'obertura social i de renovació pedagògica en el nostre país.

Manel Camp i Oliveras per la seva destacada aportació i compromís en la pedagogia musical en l'àmbit del jazz i, alhora, per la incorporació de la pedagogia musical dins de tota la seva prolífera activitat artística.

El dissabte, 11 de novembre a les sis de la tarda, la Fundació L'Atlàntida i l'Ajuntament de Vic portaran a terme l'acte del lliurament del V Premi Oriol Martorell de Pedagogia Musical a Manel Camp i Oliveras a la Sala 2 Joaquim Maideu de L'Atlàntida Centre d'Arts Escèniques d'Osona. 

Amb aquest premi, l'Ajuntament de Vic i la Fundació L'Atlàntida, titular de l'Escola de Música i Conservatori de Vic, reconeixen biennalment aquelles personalitats del sector musical que han dedicat la seva vida professional prioritàriament a la pedagogia musical i han contribuït a la renovació pedagògica en el nostre país des de qualsevol dels seus àmbits. 

L'acte tindrà una durada aproximada de 60 minuts i hi intervindran: Elisabet Franquesa, regidora d'Educació i Joves de l'Ajuntament de Vic; Montserrat Catllà, directora general de la Fundació L'Atlàntida; Carles Duarte, poeta i lingüista i el premiat Manel Camp i Oliveras.