L’Atlàntida i l’EMVIC participen a la setmana dedicada al projecte d'inclusió social Apropa Cultura

24 d'octubre de 2017

L'Atlàntida, Cente d'Arts Escèniques d'Osona i l'Escola de Música i Conservatori de Vic celebrem la Tercera Setmana Apropa Cultura.

Apropa Cultura és un programa d'inclusió social a través de la cultura, en el qual intervenen programadors culturals, entitats i serveis socials. L'objectiu és aconseguir l'accés a la cultura de les persones en situació més vulnerable. Gràcies a aquest programa, cada any més de 300 persones de col·lectius molt diversos vénen a L'Atlàntida per un preu simbòlic de 3 €.

Algunes de les novetats d'aquesta edició és que l'ambaixador de la campanya és l'Alguer Miquel, cantant del grup Txarango, i que s'ha elaborat un manifest al qual tothom es pot adherir on s'explica quins són els objectius del programa i els seus compromisos. També s'ha realitzat un espot protagonitzat pel cantant i Alícia Mendo, usuària del programa Apropa, del Servei de Rehabilitació Comunitària de Cornellà del Parc Sanitari de Sant Joan de Déu.

Paral·lelament a aquesta campanya d'àmbit nacional, L’Atlàntida de Vic i l’Escola de Música i Conservatori de Vic realitzaran una petita campanya de comunicació a través de Facebook i Instagram protagonitzada pels treballadors de l'entitat amb la voluntat de difondre els beneficis d'aquest programa que vetlla per garantir la inclusió social i l'accés universal a la cultura.

Si voleu consultar el manifest d’Apropa Cultura cliqueu aquí i si us hi voleu adherir, aquí.

Si voleu veure l'espot de la campanya Apropa Cultura cliqueu aquí.