L’Atlàntida, l’ETC, el Cineclub Vic i l’Institut del Teatre presentaran la nova temporada escènica de la ciutat en un acte conjunt

20 de setembre de 2018

El proper dissabte 29 de setembre l’Atlàntida acollirà l’acte inaugural Amunt els telons! que donarà a conèixer la nova temporada escènica d’aquest primer semestre a Vic. Per primera vegada i sota el lideratge de la regidoria de cultura de l’Ajuntament de Vic, els equipaments municipals de la ciutat oferiran conjuntament la presentació de les seves programacions. Aquesta presentació compartida vol seguir reforçant els llaços de cooperació entre els diferents equipaments i contribuir en la creació d’un projecte cultural de ciutat.

Conduït per Jacob Valltramunt i sota la direcció artística de Marc Comas, l’acte comptarà amb intervencions escèniques i musicals; el final desvetllarà alguna sorpresa i es convidarà al públic assistent a compartir-ho.

L’accés a l’acte inaugural és gratuït per a Padrins i Amics de L’Atlàntida, socis del Cineclub Vic, públic habitual de l’ETC i públic de l’Institut del Teatre, prèvia reserva de les entrades.