L'Atlàntida organitza Tocats pel Circ, una tarda per gaudir en família d'aquesta disciplina artística

13 de febrer de 2019

El proper dissabte 16 de febrer L'Atlàntida celebrarà la primera edició del Tocats pel Circ! Una tarda plena d’activitats per saltar, riure, capgirar-se i, encara que sembli estrany, volar! Tallers de circ, demostracions, contes, un berenar i l'espectacle Ludo Circus Show, són algunes de les activitats que es realitzaran. La proposta s'adreça a tots els públics, per això, tan petits com grans podran gaudir dels tallers i de l'espectacle.


PROGRAMA

16 h Tallers de circ i racó de contes per a tota la família: malabars, equilibris, trapezi, teles, jocs...


17 h Càpsules de circ: demostració de malabars, teles i trapezi


17.30 h Un berenar de nassos


18 h Espectacle LUDO CIRCUS SHOW


El Tocats pel Circ comptarà amb l'espectacle final Ludo Circus Show. Un espectacle que és moltes coses a la vegada: una visió sobre el joc a través del circ i les arts escèniques, un espectacle d’humor subtil i blanc, combinat amb tècniques circenses com l'equilibri en rul·lo, les acrobàcies, la bàscula o els malabars. Un xou sense text, una festa, una combinació de circ i humor.

Un espectacle excepcional premiat en nombroses ocacions:

PREMI FETEN 2018 al millor espectacle.
PREMIS PACA 2016 al millor espectacle de sala, a la millor direcció i a la millor música original.
PREMI LORCA DEL TEATRO ANDALUZ al millor espectacle de circ 2017.
PREMIS ESCENARIOS DE SEVILLA 2016 Menció especial del jurat.

Tocats pel Circ és la proposta de L'Atlàntida en el marc de la col·laboració amb Teatres d’Osona i Teatrets d’Osona que s'han unit per oferir una programació al voltant d’un eix temàtic conjunt: el circ d’avui.

Aquest espectacle es gratuït pels socis del Club Super3 acompanyats d'un adult amb vincle familiar que compri entrada. Per acollir-se a aquesta promoció cal anar de forma presencial a les taquilles de L'Atlàntida (de dimecres a divendres de 15.30h a 19.30h i dissabtes de 10.00h a 13.00h).