L’Atlàntida participa a la primera Setmana Apropa Cultura

26 d'octubre de 2015

L’Atlàntida, juntament amb 54 equipaments culturals del país, participa a la primera Setmana Apropa Cultura, una porta a la inclusió que comença avui, dilluns 26 d’octubre.

Apropa Cultura, una porta a la inclusió vetlla per l’accessibilitat de tota la ciutadania als equipaments culturals. És una iniciativa que uneix teatres, auditoris i museus amb les entitats del sector social per fer la cultura accessible a tothom.

L’Atlàntida forma part del programa Apropa Cultura, una porta a la inclusió des de la seva inauguració. L’art emociona i mai ens deixa indiferents. Gràcies al programa Apropa Cultura, durant els cinc primers anys de vida de L’Atlàntida, més de 460 persones en situació de risc d’exclusió social provinents de tot el territori català, han pogut gaudir de la programació d’aquest equipament.

Aquesta primera Setmana Apropa Cultura pretén donar a conèixer aquest programa social a tota la població catalana i, és per aquest motiu que els equipaments culturals participants han organitzat diverses activitats al llarg de la setmana. Des de L’Atlàntida, s’ha organitzat un berenar aquest proper divendres amb la Fundació MAP, el Centre Riudeperes, el Centre Obert Vic i la Llar Residència Manlleu. Aquests són els col·lectius que vindran a veure l’espectacle APM? Show gràcies al programa Apropa Cultura i abans podran gaudir d’un berenar amb en Peyu i d’un tastet de l’òpera infantil El petit escura-xemeneies, que L’Atlàntida està produïnt aquesta temporada. Al llarg de la Setmana Apropa Cultura, altres col·lectius que guadiran dels espectacles de L’Atlàntida són l’Associació d’Acollida El Tupí i Creu Roja.