L’Atlàntida presenta la programació d’un nou semestre

10 de desembre de 2015

El segon semestre de la sisena temporada de L’Atlàntida es presenta ple de propostes diferents per a tots els gustos i totes les edats. A més, també s’han creat nous abonaments per seguir apropant la cultura a més persones.

Aquest nou semestre que s’enceta el proper 30 de gener es caracteritza per un gran nombre de propostes teatrals de gran qualitat com Els veïns de dalt, Don Joan, Panorama des del pont o Neus Català, un cel de plom. A aquestes propostes teatrals se’ls afegeixen dues propostes multidisciplinars singulars: Només són dones, estrenada al Teatre Nacional de Catalunya, i La caputxeta galàctica (obra guanyadora del premi BBVA de teatre 2015). Pel que fa a la música moderna, els concerts més destacats són del cantautor Roger Mas i els grups osonencs Obeses (amb la banda de l’EMVIC) i la nova formació XY. Pel que fa a la música clàssica, el concert més rellevant és el que portarà la veu de la soprano Anna Prohaska acompanyada d’un prestigiós grup de cambra encapçalat per la violinista Veronika Eberle.  Serà un recital únic a Catalunya. Aquest segon semestre també acollirà, com cada any, el cicle Música d’aprop, que consta de 4 concerts de petit format amb una gran vinculació amb l’EMVIC, ja que la major part dels intèrprets són professors del centre. Pels amants de l’òpera trobem dues propostes: Otel·lo, de Verdi o Madama Butterfly de Puccini. Els espectacles familiars i per a tots els públics estan encapçalats per la nova proposta del Mag Lari, Ozom; la veu de Disney amb Gisela y el libro mágico, les Macedònia i la Dàmaris Gelabert en concert. També hi haurà una proposta per a nadons, en aquesta ocasió amb un espectacle interactiu i multidisciplinari.

Pel que fa a les polítiques de preus, les novetats més destacades d’aquest segon semestre són els nous abonaments temàtics: Tastet de teatre és un abonament tancat amb 4 obres de teatre de diferents estils per aquells que vulguin tastar-ho tot. El mateix tipus d’abonament s’ha creat també per música clàssica, es tracta del Tastet veu clàssica, que inclou una òpera, un recital, un concert i Una nit amb Mozart, un espectacle de producció pròpia en el qual es recreen algunes de les escenes de les òperes més conegudes de Mozart, interpretades pels nous talents del nostre país, amb direcció escènica de Marc Rosich i direcció musical d’Esteve Nabona. Finalment s’ha presentat un nou abonament exclusiu per joves d’entre 18 i 25 anys que els permetrà gaudir d’un 50% de descompte si s’adquireixen entrades per 3 espectacles o més.