L'ATLÀNTIDA PRESENTA LA PROGRAMACIÓ DE LA NOVA TEMPORADA

14 de juliol de 2016

Ahir, dimecres 13 de juliol a les 11 h, vam presentar en roda de premsa la programació del nou semestre (juliol 2016 – gener 2017), amb la participació de Lluís Vila d’Abadal, director general de la Fundació L’Atlàntida i Ramon Ferrer, programador de L’Atlàntida, Centre d’Arts Escèniques d’Osona.

Amb la nova temporada de música i arts escèniques, L’Atlàntida continuarà oferint una programació plural i diversa, amb una gran ambició artística a fi d’arribar a un major nombre de persones.  Així doncs, se seguirà apostant per mantenir una política de preus àmplia i flexible que faciliti l’accés i el contacte quotidià de qualsevol col·lectiu social.

Pel que fa a la programació teatral de gran format, destaca especialment L’Avar de Molière, amb Joan Pera com a protagonista; Caiguts del Cel, amb Emma Vilarasau i Jordi Bosch i Dansa d’Agost, un dels grans èxits de l’actual temporada barcelonina, produït per Laperla29. En el cicle Grans Concerts Vic 2016,  també tindrem l’oportunitat de gaudir de músics de culte com la cantant alemanya Ute Lemper o Ton Koopman, director especialitzat en interpretacions amb criteris històrics.

D’altra banda, dins del marc dels actes de celebració Vic Capital de la Cultura Catalana, L’Atlàntida estrenarà i produirà dues noves propostes teatrals: Nador, un muntatge de CorCia Teatre inspirat en l’obra literària de Laila Karrouch i Verdaguer, ombres i maduixes, un musical sobre el Verdaguer jove i terrenal amb música del grup català Obeses.

Manel presentarà el seu darrer disc Jo competeixo el 4 de novembre i Adrià Puntí actuarà en el concert Benèfic del 3 de desembre organitzat per l’Associació Sant Tomàs.

Des d’ahir, 13 de juliol, els Padrins de L’Atlàntida poden adquirir les seves entrades i abonaments. A partir del 18 de juliol s’iniciarà la venda per als Amics de L’Altàntida i, a partir del 21 de juliol, per a la resta del públic.