L’Atlàntida presenta la V edició de Grans Concerts, Vic 2015

18 de juny de 2015

Avui s’ha presentat a L’Atlàntida la programació de la nova temporada de Grans Concerts, el cicle que fa 5 anys que porta a Vic grans noms nacionals i internacionals de la música clàssica.

D’aquesta nova edició en destaca l’actuació de l’Akademie für Alte Musik de Berlin, que el 19 de desembre oferirà un concert de cançons nadalenques de diferents autors barrocs com Vivaldi, Corelli o Telemann. Una altra cita imprescindible d’aquest any serà  el 29 de novembre amb el recital pianístic d’Arcardi Volodos, un concert centrat en Brahms i Schubert. Els altres dos concerts que complementen la temporada 2015 són apostes catalanes. En primer lloc una formació que va aconseguir entusiasmar el públic de L’Atlàntida l’any passat amb El Messies de Händel, Vespres d’Arnadí i el cor O Vos Omnes tornen aquest any amb l’Oratori de Nadal de Bach el dia 8 de novembre. Per últim i amb l’objectiu de promocionar joves talents, el 25 d’octubre hi haurà l’actuació de l’orquestra de cambra CATmerata, integrada per joves músics catalans

.

La gran novetat d’aquest any i amb la qual s’iniciarà el cicle Grans Concerts, Vic 2015 és la incorporació d’un concert extraordinari, no inclòs en l’abonament. Serà el concert Vida de Diva, interpretat per Jordi Domènech i Maria Hinojosa el dia 11 d’octubre en motiu de la celebració dels 25 anys del Cicle de Concerts de Manlleu.

Amb una programació com la d’aquest any, el cicle Grans Concerts es consolida com a referència de la música clàssica del país. A més, amb l’objectiu de seguir apropant la música clàssica a nous públics, abans de cada concert s’oferirà una xerrada divulgativa a càrrec de diferents professionals de la música.