L’EMVIC recorda Anna Dodas amb un concert a L'Atlàntida

2 de maig de 2019

Concert i presentació del llibre Capvespre de foc i grana

Aquest dissabte 4 de maig a les 12 del migdia, l’Escola de Música i Conservatori de Vic organitza un acte en record de l’Anna Dodas en el qual es presentarà el llibre Capvespre de foc i grana recentment publicat per Edicions Cal·lígraf. El volum prologat per J. Guillamon, aplega un seguit de contes, alguns d’inèdits, recopilats, transcrits i seleccionats per Ester Pou i Caterina Riba.

Durant el transcurs de l’acte s’interpretaran diferents obres musicals, entre les quals destaca l’estrena de Qui pensa ara en la mar, musicat per Ester Vela i la interpretació d’El volcà, de Pep Baucells. Un concert interpretat per professors de l’Escola de Música i Conservatori de Vic, Joan Furió i l’Escola Coral de l’EMVIC en record a l’Anna Dodas.

És poca i tardana la informació sobre l’Anna i el seu pas per l’Escola de Música de Vic, però sabem del cert que des de finals dels anys setanta i fins al 1982 hi va mantenir una estreta vinculació, primer com a alumna i més endavant com a professora. La música i les paraules formaven part de la seva vida.