Fem servir cookies per millorar els nostres serveis i facilitar-vos l'ús del web. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Podeu obtenir-ne més informació o bé informar-vos de com canviar-ne la configuració a la nostra Política d'ús de cookies.

L’espectacle Miedo d’Albert Pla captiva el públic de L’Atlàntida

12 de desembre de 2018

Una vegada més Albert Pla ha sorprès el públic amb una proposta multimèdia impactant i agosarada. Un viatge oníric que summergeix l’espectador al món inconscient de les pors humanes, des de la infantesa fins a l’edat adulta. Per fer-ho, el cantautor sabadellenc s’ha valgut d’una escenografía cent per cent multimèdia, un format que li ha permès crear una experiencia sensorial envolvent, impactant però, a la vegada, poètica i subtil.

Amb les 800 localitats exhaurides i una gran expectació l’espectacle de l’Albert Pla va omplir L’Atlàntida de nous públics, seduint espectadors més joves i alternatius. Un públic que va ovasionar el cantant al final de l’espectacle, el moments més àlgid de la nit, quan Albert Pla va baixar de l’escenari i va marxar tot saludant els espectadors amb complicitat i afecte.

Un desenllaç que va posar de manifest la gran estima entre l’artista i el públic i la boníssima acceptació d’aquest últim treball del cantautor.