LA LLEGENDA DEL LLIBRE SEGELLAT

19 de juliol de 2022

Festival Nits de cinema oriental 

El diaca Yuangong obre el santuari del llibre sagrat i l'exposa al món dels humans, infringint les lleis del Cel. Aleshores, l'Emperador de Jade li exigeix que guardi el llibre eternament, protegint-lo dels possibles enemics. Aquest any tornem a recuperar un altre clàssic del mític Shanghai Animation Film Studio restaurat en 4K, i dirigit pel mateix autor de Nezha, Wang Suchen. Novament, ens trobem amb una peça de porcellana animada, combinant llegendes de l'imaginari xinès sota un embolcall visual virtuós i introduint un sentit de l'humor que fins aleshores era inexistent als dibuixos animats xinesos.

El diácono Yuangon expone el libro sagrado al mundo humano, infringiendo las leyes del cielo. Este hecho despierta la ira del Emperador de Jade, que exige la protección de este mágico volumen. Recuperación en una copia restaurada en 4K de un clásico del Shanghai Animation Film Studio que combina varias leyendas milenarias chinas bajo un mantel visual exquisito.

This year we bring back another classic from the mythical Shanghai Animation Film Studio, restored in 4K, and directed by the same author of Nezha, Wang Suchen. This is a piece that combines different legends of the Chinese imaginary under a virtuous visual envelope.

Sessions

  • 19 juliol 2022Dt10:00
    Sala 1 Ramon Montanyà
    Gratuït

Detalls

Gèneres
Cinema
Cicles
Festival Nits de cinema oriental
Preu
Gratuit
Durada
70 min
Organitzadors
Festival Nits de cinema oriental