La Producció Nacional de Dansa arriba a L'Atlàntida!

31 d'octubre de 2017

Aquest dissabte dia 4 de novembre a les 20.30 h, L'Atlàntida acollirà dues peces de gran format escènic fruit del Pla d'Impuls a la Dansa de la Generalitat. La producció presentarà un programa doble de la mà dels coreògrafs Roser López Espinosa i Thomas Noone. La primera peça, L'estol, pren com a punt de partida el fascinant viatge migratori de les aus i el desig de volar. El fil conductor de la segona coreografia, Many, és el tema de l'individu en oposició amb el grup.

A més, durant les últimes setmanes s'han organitzat diverses activitats al voltant de la Producció Nacional de Dansa com l'assaig obert amb els ballarins de la Producció i el taller Dansa i eines per a la composició a càrrec de Thomas Noone. L'assaig obert, dirigit a alumnes de secundària, cicles formatius i universitats, va comptar amb la participació de joves de l'Escola d'Art i Superior de Disseny de Vic i del Centre Santa Digna de Vic. Al taller, dirigit a alumnes i professionals de la dansa, van participar-hi totes les acadèmies d'Osona en dansa.

Tots els joves que van participar a les activitats al voltant de la Producció Nacional de Dansa gaudiran d'un descompte per assistir a l'espectacle del dia 4 de novembre. També podran participar en el diàleg amb els ballarins de la companyia que tindrà lloc a les 22 h.