La Trena

11 de març de 2023
La Trena

Tres dones unides per un poderós anhel de llibertat.  

NOVETAT: A les taquilles de L'Atlàntida pots comprar el llibre La Trena de Laetitia Colombani, per completar la teva experiència cultural.

---------

Aquesta és la història de tres dones que, nascudes en continents molt dispars, comparteixen unes idees i sentiments que les uneixen en un poderós anhel de llibertat. 

ÍNDIA. A Badlapur, la intocable Smita sobreviu recollint els excrements d’una casta superior. Resignada a la seva condició, decideix que la seva filla no segueixi els seus passos: la petita anirà a l’escola i la seva vida serà digna i profitosa, encara que per això Smita hagi de desafiar les normes establertes. 

ITÀLIA. A la Giulia li encanta treballar al taller familiar, l’últim de Palerm que confecciona perruques amb pèl autèntic. Hauria pogut anar a la universitat, però deixa l’institut amb setze anys per iniciar-se en els secrets d’aquest ofici. Quan el seu pare pateix un accident i ella descobreix que el negoci està a la vora de la fallida, afronta l’adversitat amb valentia i determinació. 

CANADÀ. La Sarah és una advocada d’èxit a Mont-real que ho ha sacrificat tot per la seva carrera: dos matrimonis fallits i tres fills als quals no ha vist créixer. Veu la seva vida capgirada quan s’assabenta que té càncer de mama. Comprèn que ha de centrar-se en el que de veritat li importa. 

La Smita, la Giulia i la Sarah no es coneixen, però tenen en comú l’empenta i la tenacitat de les dones que rebutgen el que el destí els ha reservat i es rebel·len contra les circumstàncies que les oprimeixen. 

Clara Segura, Marta Marco, Cristina Genebat i Bet Orfila (gerent de La Perla 29) coincideixen llegint aquest relat durant el confinament. Potser va ser una casualitat… però a partir d’aquell moment se’ls fa imprescindible aixecar-la i dur-la a escena. 

----------

Famílies! Oferim un taller artístic gratuït per a infants de 3 a 12 anys durant l'espectacle. Més informació i inscripcions aquí.

----------

Crítiques i valoracions de l'espectacle:

'Magnífica la feina de Clara Segura com a directora de La trena'

Santi Fontdevila - Diari Ara

'La interpretació de les tres actrius, multiplicant-se tant en papers protagonistes com secundaris, és meravellosa'

Martí Figueras - Núvol

Sessions

  • 11 març 2023Ds20:00
    Sala 1 Ramon Montanyà
    Exhaurit

Detalls

Gèneres
Teatre
Cicles
#EscenaCrítica, Joves -25 al 50%, Temporada estable
Preu
10 € -22 € - 27 € - 29 €
Durada
1 h 50 min
Organitzadors
Fundació L'Atlàntida

Fitxa artística

Autoria: Laetitia Colombani 

Traducció i adaptació: Marta Marco i Cristina Genebat 

Direcció: Clara Segura 

Intèrprets: Cristina Genebat, Marta Marco, Clara Segura, Carlota Olcina 

Una producció de La Perla 29

Completa la teva experiència cultural amb la lectura de La Trena, de Laetitia Colombani

Pots comprar un exemplar amb les teves entrades a les taquilles de L'Atlàntida!