La Xarxa EMVIC celebra 10 anys amb un concert participatiu a L’Atlàntida

25 de març de 2019

Divendres 29 de març de 2019 a les 8 del vespre, la Xarxa EMVIC, projecte educatiu d’abast supramunicipal impulsat i liderat per l’Escola de Música de Vic, celebra el desè aniversari amb un concert participatiu a la sala Ramon Montanyà de L’Atlàntida. La directora de l’Escola de Música i Conservatori de Vic, Dolça Albert, serà l’encarregada d’obrir aquest acte de celebració en el qual un centenar d’alumnes (de 1r i 2n de nivell elemental) de la Xarxa EMVIC interpretaran la cantata El follet valent, amb lletra de Clara Ripoll i música de Núria Joanet. En aquest muntatge també comptarem amb la presència de les actrius vigatanes: Marian Toril i Meritxell Castro.

Al final de l’acte es projectarà un vídeo commemoratiu d’aquest desè aniversari produït pel 9TV a partir d’imatges emblemàtiques dels municipis que integren la Xarxa EMVIC i de la cançó Jo canto, amb música d’Antoni Miralpeix i text de Víctor Sunyol, interpretada per alumnes de la Xarxa EMVIC.

La Xarxa EMVIC està integrada pels municipis de Calldetenes, Folgueroles, Sant Julià de Vilatorta, Viladrau, Sant Hilari Sacalm, Tona, Arbúcies i Vic, i durant els darrers anys ha esdevingut un model de gestió educativa de referència que fomenta el treball cooperatiu en xarxa amb l’objectiu d’oferir un servei d’educació musical de qualitat i proximitat.

La Xarxa Emvic engloba un àmbit territorial de més de 70.000 habitants i compta amb 1.480 alumnes. Els municipis que integren la xarxa comparteixen un mateix projecte educatiu d’equitat que vetlla per l’optimització dels recursos humans i logístics, i per una major visualització i projecció dels seus alumnes.