Lágrimas de Sangre, en concert

28 de maig de 2021
Lágrimas de sangre

Una barreja de cançons festives amb cançons reivindicatives 

Lágrimas de Sangre és una banda de rap combatiu que beu d’estils més enllà del Hip-Hop, com el Rock i el Reggae. LDS entra al circuit professional amb el seu primer disc “Si uno no se rinde”, (New Beats/ Kasba, 2015), un disc de Rap combatiu i contestari forjat de la crudeza i la distorsió de les guitarres elèctriques.

LDS reivindica el “JAIAK BAI, BORROKA ERE BAI” o lo que es el mateix: “FIESTA SI, LLUITA TAMBÉ”.  Una barreja de cançons festives amb cançons reivindicatives amb lletres ben esmolades.  Amb 3 discos editats i una mitja de 80 concerts per año per tota la península, Lágrimas de Sangre s’ha convertit amb un dels grups més sol.lcitats en el circuit de festivals festes majors. 

En el seu últim disc, “Vértigo” (Guspira Records 2019), LDS recupera un so més urbà reivindicant-se com una banda de Rap.  “Vértigo” ja acumula 20 milions de reproduccions a  Spotify en gairebé 2 anys amb una gira plagada de sold outs que va arrancar amb un espectacular concert de presentació a Barcelona al St. Jordi Club.

La irrupció de la COVID19 al2020 no els va deixar amb els braços creuats i van aprofitar el confinament per preparar albums en solitari. Still ill ens va presentar “Allò que mai no mor” (Guspira Records 2020) i Microbio “Oficio y Terapia” (Guspira Records 2020).  Ara es preparen per tornar a la carretera amb un show nou que inclourà clàssics de la seva carrera, aixi com algunes de les noves cançons d’aquests discos en solitari.

 

Sessions

  • 28 maig 2021Dv20:00
    Sala 1 Ramon Montanyà

Detalls

Gèneres
Música
Preu
18 €
Durada
1 h 30 min
Organitzadors
GUSPIRA Records & Management

Fitxa artística

Més informació: www.lagrimasdesangre.com

Per a qualsevol incidència podeu trucar al telèfon 93.858.79.38