Links

2 de juny de 2022
EART LINKS

Projecte de segon de batxillerat escènic de l'EARTVIC

La creació́ artística, sigui de la mena que sigui, obre les portes a l’univers de la llibertat i del foc. El coneixement humanista és aquest foc , aquest fil que connecta persones, sentiments i idees. Aquestes connexions fan por al poder, sigui de la mena que sigui, que ens vol eixuts, quiets. El poder vol tallar tots els fils humanistes per tenir-nos controlats, sense l’ànima creativa que els amenaça. Doncs, no! Connectem, sargim els nostres fils. Tempestegem el poder.  

La immersió en la creativitat ens pot acostar els uns als altres i ajudar-nos a cultivar un millor autoconeixement. 

Links recull una base de feina a partir de la improvisació́ a partir de  l'assaig Connectar de Kae Tempest i de textos de Marina Garcés i de David Foster Wallace. 

Sessions

  • 2 juny 2022Dj20:00
    Sala 2 Joaquim Maideu

Detalls

Gèneres
Teatre
Cicles
Joves, L'Atlàntida Educa
Preu
5 €
Durada
1 h
Organitzadors
EARTVIC

Fitxa artística

Amb: 

Aniol Alvarez, Lluís Argemí, Roc Aulet, Iria Busquets, Carlota Caballero, Camila Cañari, Àngela Coma, Cinta De Blas, Queralt Farrés, Aran Fernandez, Anna Freixas, Toni Jiménez, Laia Juanes,Cai Lloveras, Berta Maya, Edith Pardo, Miquel Parareda, Marc Pérez, Carla Piedra, Anna Ramos, Joana Torner, Paula Toronell, Abril Trulls, Aina Vallès, Neus Valls, Laia Vilaró i Maia Vilarrasa.  

Professorat: Jordi Arqués, Mònica Bertran, Ceci Bové, Marià Dinarés, Pep Paré, Marc Vernís i Thais Via.