Lliurament del Premi BBVA de Música al Talent Individual

8 de maig de 2017

Aquest cap de setmana ha tingut lloc la segona edició del Premi BBVA de Música al Talent Individual, celebrat a l'EMVIC.

En el concurs han participat 125 alumnes de 22 conservatoris professionals, centres autoritzats de grau professional i centres integrats d'arreu de Catalunya. S’han lliurat un total de nou premis entre les tres categories d’edat: tres premis al talent individual i 6 premis ACCat a la millor interpretació d’una obra de compositor català.

Els tres talents guardonats han estat: Andrea Cristina Budau, del Conservatori Municipal de Música de Lleida; Alba Ruiz Torres, del Conservatori Municipal de Terrassa i Laia Barberà de Luna, del Conservatori Municipal de Música de Barcelona.

La Fundació Antigues Caixes Catalanes i BBVA CX convoquen el Premi BBVA de Música al Talent Individual, coorganitzat amb l'Associació de Conservatoris de Catalunya. El premi té com a objectiu potenciar la formació musical dels joves estudiants per facilitar que puguin dedicar-se professionalment a la música.

Fotografies: Berta Tiana