MARATÓ ACCIÓ XINESA: EYE FOR AN EYE 2 目中無人2

EYE FOR AN EYE 2 目中無人2

Festival Nits de Cinema Oriental de Vic

MARATÓ ACCIÓ XINESA (matinal)

DESPERADO + EYE FOR AN EYE 2 + THE COMEBACK

Xina, 2024 / Direcció: Yang Bingjia / Intèrprets: Tse Miu, Huang Tao, Liu Fengchao, Yang Enyou / Idioma: mandarí amb subtítols en català i anglès

Un espadatxí cec, expert en arts marcials, rescata una nena òrfena que acaba de perdre el seu germà. L'espadatxí acaba adoptant la nena i es converteix en el seu mestre, ensenyant-li les tècniques més letals mentre esperen el dia de la venjança.

Aquesta seqüela del gran èxit projectat al Festival Nits de fa dos anys està basada en dues de les franquícies més populars del xambara japonès, Zatoichi i Lone Wolf and Cub. La pel·lícula està protagonitzada per Tse Miu, una de les noves estrelles del cinema d'acció xinès actual, i recupera l'èpica i l'estil dels clàssics, amb molta sensibilitat (que no sensibleria) i unes seqüències d'acció espectaculars.

Un espadachín ciego, experto en artes marciales, rescata a una niña que queda huérfana tras una emboscada. El espadachín termina adoptando a la niña, a la que enseña sus técnicas letales mientras esperan el día de vengar la muerte de su familia.

La secuela de uno de los mejores filmes proyectados en el Festival Nits de 2022 está basada en dos de las franquicias más populares del chambara japonés, Zatoichi y Lone Wolf and Cub. La película está protagonizada por Tse Miu, una de las nuevas estrellas del cine de acción chino actual, y recupera la épica y estilo de los clásicos con espectaculares secuencias de acción de Qin Pengfei (God of War, 2017).

A blind swordsman, skilled in martial arts, accidentally saves Zhang Xiaoyu, who has suffered the destruction of her family. Under the persuasion of the orphan, the bladesman reluctantly keeps her by his side and teaches her skills.

Eye for an eye 2 exceeded all our expectations as a proper wuxia Lone Wolf ode. The director executes that timeless formula with ambitious style, spaghetti western flavor, and drama-driven finesse. A fantastic sequel.

Diumenge, 21 de juliol, a les 11:45h, a L'Atlàntida.

Marató matinal. International Premiere.

Sessions

  Detalls

  Gèneres
  Cinema
  Cicles
  Festival Nits de cinema oriental
  Preu
  12 € (marató)
  Durada
  90 min
  Organitzadors
  Festival Nits de cinema oriental