MARATÓ ACCIÓ XINESA: THE COMEBACK

THE COMEBACK

Festival Nits de Cinema Oriental de Vic

MARATÓ ACCIÓ XINESA (matinal)

DESPERADO + EYE FOR AN EYE 2 + THE COMEBACK

Xina-Hong Kong, 2023 / Direcció: Chris Huo / Intèrprets: Simon Yam, Andy On, Yuen Wah, Waise Lee, Norman Tsui / Idioma: Mandarí amb subtítols en català i anglès

El Sr. Hua és un home tranquil que té una botiga d’antiguitats i ajuda els veïns del barri sense demanar res a canvi. Va perdre la memòria, però uns malvats especuladors arriben al barri per refrescar-li.

El director de Blind War i Hunt the Wicked ens ofereix una altra cinta trepidant en el més pur estil clàssic del cinema de Hong Kong, amb un repartiment d’estrelles del gènere i un missatge clar i directe contra la gentrificació.

El Sr. Hua es un hombre tranquilo que tiene una tienda de antigüedades y ayuda a sus vecinos del barrio sin pedir nada a cambio. Unos malvados especuladores que quieren echar abajo su tranquilo barrio despertaran su rabia.

El director de Blind War y Hunt the Wicked nos ofrece otra trepidante cinta en el más puro estilo clásico del cine de Hong Kong, con un Reparto de estrelles del genero y un mensaje claro y directo contra la gentrificación. Que se preparen, que Simon Yam no va a hacer prisioneros.

Uncle Hua, who has been líving on the old street for many years, is highly respected by the neighbors and has made a líving by selling antiques.

“If you have difficulties, find Uncle Hua” has almost become the moto of the neighbors’ lives.

The Comeback is an old school violent film with old school actors. It provides an entertaining experience with a heartfelt touch, delievering a generous dose of action scenes.

Diumenge, 21 de juliol, a les 13:15h, a l’Atlàntida.

Marató matinal. International Premiere.

Sessions

  Detalls

  Gèneres
  Cinema
  Cicles
  Festival Nits de cinema oriental
  Preu
  12 € (marató)
  Durada
  108 min
  Organitzadors
  Festival Nits de cinema oriental