MARATÓ ACCIÓ XINESA

21 de juliol de 2024
DESPERADO

DESPERADO + EYE FOR AN EYE 2 + THE COMEBACK

MARATÓ ACCIÓ XINESA (matinal)

DESPERADO + EYE FOR AN EYE 2 + THE COMEBACK

DESPERADO

Xina, 2024 / Direcció: Cheng Siyu / Intèrprets: Danny Chan, Xing Yu,Wang Baotong, Ken Lok  / Idioma: mandarí amb subtítols en català i anglès

Fa temps, vestit impecablement de negre, Zhou Ke va irrompre sol en el cau d'una banda i va rescatar el seu germà Ba Nuo, però va acabar arrestat i empresonat. Uns quants anys després, Zhou Ke surt de la presó i viu una vida anònima a la ciutat sota el pseudònim Li Fei. Però el mal és com el cervell; mai no descansa.

John Wick va beure dels clàssics noirs nipons dels 70, els heroic bloodshed cantonesos dels 90, i els despietats thrillers coreans i així com ara molts films beuen de John Wick i els seus body-counts. El "desesperat" Danny Chan deixa un rastre de contusions i acció balística en aquest estilitzat exercici d'estil que es va enlairar del món de les plataformes per estrenar-se als cinemes i conquerir els cors –que van depressa– dels aficionats més exigents del cine d'acció implacable.

EYE FOR AN EYE 2

Xina, 2024 / Direcció: Yang Bingjia / Intèrprets: Tse Miu, Huang Tao, Liu Fengchao, Yang Enyou / Idioma: mandarí amb subtítols en català i anglès

Un espadatxí cec, expert en arts marcials, rescata una nena òrfena que acaba de perdre el seu germà. L'espadatxí acaba adoptant la nena i es converteix en el seu mestre, ensenyant-li les tècniques més letals mentre esperen el dia de la venjança.

Aquesta seqüela del gran èxit projectat al Festival Nits de fa dos anys està basada en dues de les franquícies més populars del xambara japonès, Zatoichi i Lone Wolf and Cub. La pel·lícula està protagonitzada per Tse Miu, una de les noves estrelles del cinema d'acció xinès actual, i recupera l'èpica i l'estil dels clàssics, amb molta sensibilitat (que no sensibleria) i unes seqüències d'acció espectaculars.

THE COMEBACK

Xina-Hong Kong, 2023 / Direcció: Chris Huo / Intèrprets: Simon Yam, Andy On, Yuen Wah, Waise Lee, Norman Tsui / Idioma: Mandarí amb subtítols en català i anglès

El Sr. Hua és un home tranquil que té una botiga d’antiguitats i ajuda els veïns del barri sense demanar res a canvi. Va perdre la memòria, però uns malvats especuladors arriben al barri per refrescar-li.

El director de Blind War i Hunt the Wicked ens ofereix una altra cinta trepidant en el més pur estil clàssic del cinema de Hong Kong, amb un repartiment d’estrelles del gènere i un missatge clar i directe contra la gentrificació.

El Sr. Hua es un hombre tranquilo que tiene una tienda de antigüedades y ayuda a sus vecinos del barrio sin pedir nada a cambio. Unos malvados especuladores que quieren echar abajo su tranquilo barrio despertaran su rabia.

Diumenge, 21 de juliol, a les 10.00h, a la L'Atlàntida.

Marató matinal. International Premiere.

Sessions

 • 21 juliol 2024Dg10:00
  Sala 1 Ramon Montanyà
  Comprar
 • 21 juliol 2024Dg11:45
  Sala 1 Ramon Montanyà
  Comprar
 • 21 juliol 2024Dg13:15
  Sala 1 Ramon Montanyà
  Comprar

Detalls

Gèneres
Cinema
Cicles
Festival Nits de cinema oriental
Preu
12 € (marató completa)
Durada
100 min
Organitzadors
Festival Nits de cinema oriental