Maria Arnal i Marcel Bagés

19 de novembre de 2021
Imatge artistes

Concert del darrer disc, Clamor

Tres anys després de tancar la gira de 45 cerebros y 1 corazón (2017), Maria Arnal i Marcel Bagés presenten en directe Clamor, un disc (el segon de la seva carrera) que, més que un disc, és un miracle. Composat, gravat i produït entre Barcelona i Atenes conjuntament amb David Soler, no només redimensiona el concepte de tradició, sinó que l’introdueix definitivament a l’endemà.

Pop mutant que resulta d’un procés creatiu capaç de combinar la memòria lírica de Rodoreda i Verdaguer amb les mitologies especulatives de Donna Haraway i Ted Chiang, el ressò de Violeta Parra i Björk, la col·laboració de Kronos Quartet i Holly Herndon.

Preestrenat amb una impressionant unanimitat crítica al concert inaugural del Mercat de Música Viva de Vic 2020, Clamor són quaranta minuts d’una intensitat brutal que culminen les expectatives generades pel seu primer treball, 45 cerebros y 1 corazón, omnipresent a les llistes de millors discos nacionals de la dècada passada. L’èxit d’aquell primer treball, ratificat per una dotzena de guardons que inclouen, entre d’altres, quatre Premios MIN, va ser el passaport per una gira de més de cent cinquanta concerts a quatre continents, una abducció a escala global que no deixa de créixer.

Sessions

  • 19 novembre 2021Dv20:00
    Sala 1 Ramon Montanyà

Detalls

Gèneres
Música
Cicles
Temporada estable
Preu
10 € - 20 €
Durada
1 h 30 min
Organitzadors
Fundació L'Atlàntida

Fitxa artística

Maria Arnal, veu
Marcel Bagés, guitarra i electrònica
David Soler, guitarra i electrònica
Marta Torrella, cors
Helena Ros, cors