Maridatge de música i art al Museu Episcopal

9 de novembre de 2018

Dissabte 10 i diumenge 11 de novembre a les 12 del migdia el Museu Episcopal de Vic oferirà una visita guiada a les seves col·leccions conduïda per la historiadora d’art Andrea Serrano que comptarà amb la col·laboració de Sebastià Bardolet, professor de l’EMVIC. Aquesta activitat s’emmarca dins del conveni de col·laboració entre el Museu Episcopal i L’Atlàntida amb l’objectiu de relacionar la música de Les quatre estacions d’Antonio Vivaldi, amb diverses obres de la col·lecció del museu.

A partir d’aquesta visita guiada, el públic podrà reviure una de les obres musicals més emblemàtiques de tots els temps a través de les sensacions que provoquen les diferents col·leccions del museu: la fredor del vidre i el ferro vinculades amb l’estació de l’hivern, l’esclat de colors de la col·lecció d’art gòtic amb la primavera, la calidesa del romànic amb l’estiu i la tardor amb la verema de les rajoles d’ofici.

Aquesta activitat es troba inclosa a l’entrada del museu i exercirà de preàmbul del concert que l’Academy of Ancient Music realitzarà a L’Atlàntida el proper 2 de desembre a les 6 de la tarda.

Per a més informació de la visita guiada feu clic aquí.

Per a més informació sobre el concert que l’Academy of Ancient Music realitzarà el proper 2 de desembre a L’Atlàntida, feu clic aquí.